Z_18_BASES RELAT DIGITAL 2018

 

BASES DEL 1er PREMI RELAT DIGITAL MiCe 2018

espaiCinema de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València i la MiCe (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) de la Associació Cultural Jordi el Mussol dins del marc de la VI MiCe 2018 convoquen el 1r premi RELAT DIGITAL MiCe 2018.

El relat digital és la combinació de l’art de contar històries amb altres eines digitals. Aquest tipus de relat inclou sempre un punt de vista personal que s’expressa en només uns minuts.

OBJECTIUS: Promoure l’ús de les llengües estrangeres (anglés, alemany, francès, italià, xinés i portuguès) de forma creativa entre l´estudiant universitari.

PARTICIPANTS: Alumnat de qualsevol de les universitats valencianes.

TEMA 2018: Inclusió escolar i diversitat.

CARACTERÍSTIQUES DELS RELATS I EQUIPS DE TREBALL:

– En aquesta modalitat del concurs, els i les estudiants (en equips d’un màxim de 5 persones) elaboraran un relat digital d’una durada màxima de 5 minuts.

– Els equips poden utilitzar els següents programes informàtics: PowerPoint (exportat com a vídeo d’alta -1920×1080- o mitjana -1280×720- qualitat), Keynote  (Mac),  Photo Story 3, Windows Movie Maker i iMovie (Mac) o similars per a crear els seus relats digitals, amb el següents formats de arxius vàlids:

.avi (Windows)

.mov (MAC)

.mpg-4

.mp4

.H.264 (códec)

– L’ús de la veu i del so és obligatori.

– Les llengües d’aquesta secció de la mostra són: anglès, alemany, italià, francès, portuguès i xinés.

– Cada estudiant podrà participar-hi com a màxim amb 2 relats digitals.

– Un jurat designat per espaiCinema de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València i la MiCe (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) de la Associació Cultural Jordi el Mussol valorarà l’equilibri entre la tècnica (qualitat de la veu i de la imatge) i el contingut, a més de l’originalitat i la competència en l’ús de les llengües.

– Al final de cada treball han d’aparèixer els títols de crèdit (noms i cognoms dels autors,  facultat i Universitat de procedència).

– Les projeccions es realitzaran dintre del marc de la VI MiCe 218 en dates i lloc a concretar ( la VI MiCe 2018 tindrà lloc entre el 10 i el 24 de febrer de 2018)

*les dades i llocs de projeccions es podran consultar en el WEB de la MiCe www.micevalencia.com/

– La formalització de la inscripció es farà fins l’1 de desembre 2017 i constarà obligatòriament de:

  • Inscripció electrònica, cal omplir la butlleta d’inscripció telemàticament. La pots trobar en el següent enllaç: INSCRIPCIÓ
  • Un fotograma representatiu del relat
  • Relat digital

– Tant el relat i el fotograma representatiu del relat es presentaran online mitjançant qualsevol plataforma de descàrrega d’arxius (Wetransfer, Dropbox, Drive…) enviant l’enllaç de descàrrega dins de l’apartat corresponent de la butlleta d’inscripció o enviant-los al correu electrònic miceuniversitat@jordielmussol.com, indicant-ne el títol, la facultat i l’Universitat, sempre abans de la fi del terme de inscripció.

La interpretació d’aquestes bases serà competència exclusiva d’espaiCinema de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València i la MICE (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) de la Associació Cultural Jordi el Mussol com a entitats organitzadores del 1er PREMI RELAT DIGITAL MiCe 2018

SUBIR