[:es] [:en]

PREMIS AUDIOVISUALS MiCe INTERNACIONAL 2019

Bases

Desacrrega les bases. 

La 7a MICE Film Festival , organitzada per l’A.C. Jordi el Mussol, tindrà lloc a València i en altres poblacions valencianes del 8 al 23 de febrer de 2019 amb la projecció dels curtmetratges seleccionats en les diverses categories competitives i amb seccions fora de concurs. La cerimònia de lliurament de premis es durà a terme el dissabte 23 de febrer a Sagunt.

La MICE és un festival de cinema orientat a xiquets, xiquetes i joves que pren per base l’educació audiovisual. Pretenem ser la gran pantalla de l’audiovisual realitzat a l’aula i del cinema professional focalitzat en educació. Al voltant de 31.000 persones van assistir als esdeveniments de la MICE el 2018.

Important. Només pot presentar la seua pel·lícula per la plataforma FILMFREEWAY. No hi haurà cap excepció.

https://filmfreeway.com/festival/MiCe

SUBTÍTOLS OBLIGATORIS.

Els subtítols són obligatoris; sent preferible enviar còpia amb subtítols en català-valencià o espanyol o subtítols en anglès (o tots dos, preferiblement …)

Quan les pel·lícules són en català-valencià o espanyol, han de tenir subtítols en anglès també.

Quan les pel·lícules són en anglès, han de tenir subtítols en català-valencià o en espanyol.

CATEGORIES

 1. PROFESSIONAL / ADULTS. Cinema per a la Infància i la Joventut.
  Curt d’animació. Pel·lícules per a xiquets, xiquetes i joves.
 2. Curt de ficció. Pel·lícules per a xiquets, xiquetes i joves.
 3. PEL·LÍCULES SECCIÓ FETES PER XIQUETS, XIQUETES I JOVES.
  Curts documentals, curts de ficció i curts d’animació fets per xiquets i xiquetes de fins a 12 anys d’edat. Escola infantil i primària.
 4. Curts documentals, curts de ficció i curts d’animació fets per joves de fins a 18 anys d’edat. Secundària, batxiller i cicles formatius.
 5. Curts documentals, curts de ficció i curts d’animació fets per joves de fins a 22 anys. Universitat

NORMES D’INSCRIPCIÓ

 1. La durada de les pel·lícules no pot superar els 15 minuts a causa del temps limitat de projecció. El nombre d’entrades per autor és lliure.
 2. Els idiomes de la MICE Film Festival són el valencià, anglès i espanyol.
 3. SUBTÍTOLS OBLIGATORIS. Els subtítols són obligatoris; sent preferible enviar còpia amb subtítols en valencià o espanyol o subtítols en anglès (o ambdós preferiblement). Quan les pel·lícules siguin en valencià o espanyol, han de tenir subtítols en anglès també. Quan les pel·lícules siguin en anglès, han de tenir subtítols en valencià o espanyol.
 4. Assegureu-vos de presentar una versió en qualitat HD de la pel·lícula. Aquestes còpies s’utilitzaran per a la vista prèvia i la projecció. No acceptem DVD.
 5. Les pel·lícules elegibles han d’haver estat realitzades en els anys 2016, 2017 i 2018.
 6. HI HA quota d’inscripció mínima per a la CATEGORIA A professional / adult.
 7. NO HI HA quota d’inscripció per a les CATEGORIA B.
 8. Només es pot presentar la pel·lícula a través de la plataforma FILMFREEWAY. No hi haurà cap excepció.
 9. La data límit de presentació de pel·lícules és el 15 de novembre 2018.
 10. La MICE no paga quotes ni drets de projecció dels curts seleccionats sigua quina sigua la categoria a la qual s’hagen presentat.
 11. Cada pel·lícula serà visionada primerament per un jurat per a la seua selecció. Aquest jurat seleccionarà les pel·lícules que es mostren a la MICE Film Festival.
 12. La seua inscripció i selecció autoritza a la MICE Film Festival a usar clips de la pel·lícula amb fins de promoció a la televisió, en línia, en publicitat, notícies i / o en qualsevol altre mitjà.
 13. Abans de l’inici del festival tots els inscrits seran informats per correu electrònic sobre les pel·lícules seleccionades per a la MICE Film Festival.
 14. Les pel·lícules seleccionades per a la MICE Film Festival 2019 podran (sempre informat i amb l’acord previ de l’autor) ser usades per a la seua projecció en esdeveniments educatius sense ànim de lucre.
 15. No seran seleccionables les pel·lícules presentades en edicions anteriors a la MICE Film Festival.
 16. Les pel·lícules inscrites a les Categories B.1 i B.2 accepten de manera implícites que aquestes siguen pujades a la plataforma de visualització que l’Organització trie per atorgar el PREMI del PÚBLIC, que li correspondrà a la pel·lícula que més visualitzacions consolidades obtinga fins al dia 8 de febrer de 2019 (sempre subjectes a les condicions de validació de visualitzacions que imposa la plataforma).
 17. Es crearà el canal específic per a aquestes produccions «MICE INTERNATIONAL 2019» per a realitzar les visualitzacions i seran les dades recollides en aquest canal els que determinen la concessió del PREMI del PÚBLIC.
 18. Atès que les plataformes de visualització de pel·lícules imposen restriccions de reproducció per drets d’autor tant en imatges com en música, els autors de les pel·lícules seran els responsables de l’ús d’imatges o música subjectes a aquests drets a criteri de la plataforma de visualització.
 19. L’Organització del Festival es reserva la facultat de decidir sobre totes les matèries no regulades específicament en el present reglament.
 20. La participació implica el reconeixement d’aquestes regulacions. En qualsevol disputa, les decisions de l’Organització del Festival seran inapel·lables.

Desacrrega les bases. 

[:]
SUBIR